Lui Travel

Članci

Olympic Beach

 

  pdf-iconPreuzmite cenovnik word_iconPreuzmite cenovnik  

Olympic beach
- je letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega 8 km od grada Katerini i 70 km od Soluna. Olympic  Beach karakteriše lepa, duga i široka peščana plaža sa velikim brojem restorana, taverni i kafića. Poznato kao malo i mirno mesto, idealno je sve one kojima je potreban odmor, kao i za porodice sa malom decom. Šetalište duž obale povezuje Olimpic Beach sa Paralijom koja nudi bogat noćni život. Olimpic Beach je pogodan za sve ljubitelje sportova na vodi, kao i za sve one koji žele miran i nezaboravan odmor.

VILA VASILIS
Vila Vasilis se nalazi u mirnoj ulici Olympic Beach-a, na oko 160 m od peščane plaže. Vila poseduje 1/2 i 1/3 studija, 1/4 i 1/5 duplekse, raspoređene na prvom I na drugom spratu.
Svaki studio ima mini kuhinju sa elementima i posuđem za osnovno pripremanje i konzumiranje hrane, frižider, kupatilo (TWC), terasu, TV, AC.
Dupleksi  imaju dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, opremljenu kuhinju sa trpezarijom , kupatilo (TWC), terasu, TV, AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.
Vila ima ograđeno dvorište sa garniturama za sedenje koje su na raspolaganju gostima tokom boravka.

VAŽNO:
U apartmane ili studie se ulazi posle 14:00 h a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu . Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio,a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK, I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana  pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL i YUTA-e,licenca br.OTP 23/2010 od 30.01.2010.

 

Za kilometar ispred svih...
LUI TRAVEL