Lui Travel

Članci

Olympic Beach

pdf-iconPreuzmite cenovnik word_iconPreuzmite cenovnik rezervacija

Olympic Beach  je letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega 8 km od grada Katerini i 70 km od Soluna. Olympic  Beach karakteriše lepa, duga i široka peščana plaža sa velikim brojem restorana, taverni i kafića. Poznato kao malo i mirno mesto, idealno je za sve one kojima je potreban odmor, kao i za porodice sa malom decom. Šetalište duž obale povezuje Olimpic Beach sa Paralijom koja nudi bogat noćni život. Olimpic Beach je pogodan za sve ljubitelje sportova na vodi, kao i za sve one koji žele miran i nezaboravan odmor.

 

Vila Apolon 1* - Olympic Beach
Vila se nalazi na oko 180 m od peščane plaže. U svom sastavu ima 1/2 i 1/3 studija raspoređena u prizemlju, na prvom i trećem  spratu, recepciju i lift. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), terasu, TV i AC. Gostima vile je na raspolaganju lepo uređeno dvorište sa opremom za roštilj. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

VAŽNO:
U apartmane ili studie se ulazi posle 14:00 h a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu . Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio,a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK, I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana  pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL i YUTA-e,licenca br.OTP 23/2010 od 30.01.2010.

 

Za kilometar ispred svih...
LUI TRAVEL

PONUDE ZA LETO 2015

 

Lui Travel već od decembra nudi program “Grčka Leto 2015“. Za sve naše verne klijente i ove godine Lui Travel je pripremio najlepše apartmane koje će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih korisnika. Grčka 2015 i još jedno prijatno letovanje predstoji, a u našoj ponudi su: Tasos, Evia, Halkidiki, Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria), Olympic Beach, Stavros, Lefkada

 


 

» LETO 2015 leto 2015 leto 2015 grcka grcka
2015
 
letovanje grcka leto 2015 grcka last minute ponude letovanje 2015 jeftino letovanje grcka
letovanje grcka leto grcka 2015 letovanje u grckoj grcka letovanje

 

Metatags: STAVROSTASOSLEPTOKARIAPARALIAOLYMPIC BEACHEVIAHALKIDIKI, LEFKADA, KUŠADASI

 

Lui Travel © Izaberisajt. All rights reserv

Top Desktop version