Lui Travel

YOUAH Početna » Leto 2014 » Halkidiki
ponedeljak, 21 apr 2014
joomla templates

Halkidiki

El. pošta Štampa PDF
  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

 

pdf-iconPreuzmite cenovnik word_iconPreuzmite cenovnik


HALKIDIKI
je poluostrvo koje se nalazi u severnom delu Egejskog mora, južno od Soluna, na površini od oko 3000 km². Poluostrvo je poznato po svom neobičnom obliku koji podseća na Poseidonov trozubac. Čine ga tri manja poluostrva ili prsta:  Kasandra, Sitonija i Atos (poznatiji kao Sveta Gora). Halkidiki je poznat po prelepim plažama i peščanim uvalama, kristalno čistoj vodi, kao i živopisnim primorskim mestima. Ceo region poseduje plavu zastavicu Mediterana za najčistije more.
Provedite nezaboravan odmor na poluostrvu Kasandra u letvalištima Polihrono, Hanioti i Pefkohori - mestima gde su plaže peščane, a more besprekorno čisto, izrazito plave boje.

 

PEFKOHORI

Vila Petridis
Vila Petridis se nalazi na svega nekoliko minuta hoda od centra Pefkohorija i 300 m od plaže.
Vila ima veliki bazen sa ležaljkama i suncobranima, pool bar, restooran, mini dečije igralište,
TV salu, sto za bilijar. Ima dvokrevetna i trokrevetna studija raspoređena u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studija u svom sastavu imaju adekvatno opremljenu mini kuhinju (osim dva studija koja ne poseduju kuhinju, ali imaju frižider), kupatilo (TWC), TV, AC i terasu. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana. Vila ima  parking.

Vila Maria Magda
Vila Maria Magda se nalazi na samom ulazu u Pefkohori. Od plaže je udaljena 150 m. Raspolaže 1/2, 1/3 I 1/4 studijima i 1/4 apartmanom, koji su smešteni u prizemlju, na I i II spratu. Svaki studio u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, TWC, TV, AC i  terasu. Pojedina dvokrevetna studija imaju i dodatni pomoćni ležaj. Apartman se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, odvojene kuhinje u kojoj se nalazi jedan do dva ležaja, kupatila (TWC), terase, TV, AC. Upotreba klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Vilu ima parking i okružuje je prostrani plato sa baštom.

Vila Palma
Vila Palma se nalazi u centru Pefkohorija, iznad magistralnog puta, na 150 m od plaže. Raspolaže 1/2 studijima i 1/2 studjima sa dodatnim pomoćnim ležajem, koji se nalaze na visokom prizemlju i I spratu. Svaki studio u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, TWC, TV, AC i terasu. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

 

HANIOTI


Vila Anthi
Vila Anthi se nalazi u širem centru Haniotija, na samo 100 m od plaže. Vila ima 1/2 i 1/3 studija  u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, TWC, TV, AC i terasu. Studija u prizemlju imaju prostor u funkciji terase. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.

Vila Asteras

Hotel apartman „Asteras“ se nalazi u mirnijem delu Haniotija, na oko 150 m od plaže i nekoliko minuta hoda od centra Haniotija. Jedan je od najlepših objekata u Haniotiju sa prostranim, lepo uređenim dvorištem. Poseduje 1/2 i 1/3 studija koji se nalaze u niskom prizemlju. Svaki studio u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, TWC,TV, AC i terasu. Pojedina dvokrevetna studija imaju i dodatni pomoćni ležaj.U okviru vile nalazi se veliki hol i recepcija, a u njenoj neposrednoj blizini dobro snabdeven supermarket. Vila ima internet. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.

 

POLIHRONO

 

Vila Kostas
Vila Kostas se nalazi u Polihronu, udaljena svega  20 m od plaže. Dvokrevetna i trokrevetna studija su raspoređena u niskom prizemlju, na prvom i drugom spratu.. Svaki studio ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, Wi-Fi, AC i prostranu terasu. Iza vile se nalazi dvorište koje je pogodno za boravak i zabavu dece. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.

 

VAŽNO:
U apartmane ili studie se ulazi posle 14:00 h a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu . Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio,a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK, I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana  pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL i YUTA-e,licenca br.OTP 23/2010 od 30.01.2010.


Za kilometar ispred svih...
LUI TRAVEL

Vila Karatasos

Na udaljenosti oko 190m od plaže i oko 300m od centra, u mirnom delu Polihrona nalazi se vila Karatasos.

U sklopu objekta su dvoetni i trokrevetni studi ,trokrevetni i četvorokrevetni duplexi, koji su smešteni na prvom i drugom spratu. U skolpu objekta nalazi se i super market.

STUDIO DVOVOKREVETNI I TROKREVETNI

Sastoji se iz spavaće sobe sa tri odvojena ležaja ili jedan solo i jedan dupli krevet, TV , klima, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo tuš/wc i velika terasa.

DUPLEXI TROKREVETNI I ČETVOROKREVETNI

Duplex se sastoje iz dve spavaće sobe- svaka sa po dva kreveta i dnevnim boravkom u sklopu koga se nalazi TV, klima,

veliki krevet koji se razvlači u normalan ležaj, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo tuš/wc i velika terasa.

Vremenska prognoza

BANERI

Kontakt info:

Turistička agencija LUI TRAVEL
Broj telefona: 011/26-20-530 i 011/26-23-152
Faks: 011/26-21-131
E-pošta: luitravel@gmail.com

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak:
OD 09:00 DO 20:00
Subota:
OD 09:00 DO 20:00

NAPOMENA:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.
AUŽURIRANJE SAJTA SE OBAVLJA U SKLADU SA MOGUĆNOSTIMA LJUDI KOJI RADE NA SAJTU.
Hvala na razumevanju.