Lui Travel

YOUAH Početna » Leto 2014 » Stavros
sreda, 23 apr 2014
joomla templates

Stavros

El. pošta Štampa PDF

  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

 

pdf-iconPreuzmite cenovnik word_iconPreuzmite cenovnik

STAVROS, često nazivan draguljem severne Grčke, je tipičan turistički gradić sa prelepim peščanim plažama uz koje se nalaze parkovi platana i palmi. Udaljen je 70 km od Soluna i oko 700 km od Beograda. Ono što ga čini privlačim je kristalno čisto Egejsko more, očuvana priroda, prelepe peščane plaže i uvale nagrađene priznanjem „plava zastava“ koje dodeljuje Evropska unija. Duž obale se prostiru parkovi platana sa uređenim parkovima za decu, luna parkom i terenima za sport.Gusta šuma, čist vazduh i blaga klima Stavrosa naročito pogoduju osobama sa bronhijalnim problemima.Veliki broj restorana, prodavnica i diskoteka učiniće Vaš odmor ugodnijim.


Vila Lefteri
Vila Lefteri se nalazi u samom centru grada. Od plaže je udaljena 110 m. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studija. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, TWC, TV, terasu i AC ( izuzev dva studija  koja nisu opremljena klima uređajem). Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Eleni

Vila Eleni se nalazi u samom centru Stavrosa. Od mora je udaljena 100 m. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studija. Sva studija se nalaze na II spratu i svaki ima  adekvatno opremljenu mini kuhinju, TWC, TV, AC, terasu. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Beba

Vila Beba se nalazi u samom centru Stavrosa, udaljena 130 m od plaže. Poseduje 1/2 i 1/3 studija i 1/4, 1/5, 1/6 i 1/7 duplekse koji su raspoređeni na II spratu i potkrovlju. Svaki studio u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, TWC, terasu. Dupleksi se sastoje od dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, odvojene kuhinje sa trpezarijom , kupatila i terase. Studija i dupleksi imaju TV i AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Petros
Vila Petros se nalazi u mirnijem, novijem delu Stavrosa. Od plaže je udaljena svega 20 m i jedna je od najlepših vila u Stavrosu. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studija.U sastavu svakog studija se nalazi adekvatno opremljena mini kuhinja, TWC, terasa, TV, AC. U sklopu vile se nalazi i dečiji park (luna park, razne igrice za decu). Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Gregori

Vila Gregori je nova i izuzetno moderno uređena vila, jedna od najlepših u Stavrosu. Nalazi se u mirnom delu Stavrosa. Od plaže je udaljena 200m, a od centra grada 80m. Poseduje 1/2 i 1/3 studija koji se nalaze na izdignutom prizemlju. Svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, terasu, TV, AC, Wi-Fi. Korišćenje klima uređaja i Wi-Fi-a je uračunato u cenu aranžmana.

Vila Evangelia

Vila Evangelia se nalazi u mirnom delu Stavrosa. Od plaže je udaljena 350 m, a od centra grada 200 m. Poseduje 1/2, 1/3 i 1/4 studija i 1/5 i 1/6 duplekse raspoređene u prizemlju. Svaki studio ima adekvatno opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, AC, terasu. Dupleki imaju dve spavaće sobe, opremljenu  kuhinju, kupatilo, TV, AC i terasu. Dupleksi poseduju klasične terase, dok studija imaju prilazni dvorišni deo ispred ulaza koji služi kao terasa. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Fotini
Vila Fotini se nalazi u samom centru Stavrosa, u glavnoj ulici, okružena brojnim prodavnicama i restoranima. Od plaže je udaljena 100 m. Poseduje 1/2 i 1/3 studija i 1/4, 1/5 i 1/6 duplekse koji se nalaze na II spratu. Svaki studio ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, TWC i terasu. Dupleks ima dve spavaće sobe, adekvano opremljenu kuhinju, terasu. I studija i dupleksi imaju TV i AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Vourlota
Vila Vourlota je udaljena 150 m od plaže i oko 50 m od samog centra Stavrosa. Poseduje 1/2, 1/3 i  1/4 studija kao i 1/4, 1/5 i 1/6 apartmane koji se nalaze na I i II spratu. Svaki studio i apartman imaju opremljenu mini kuhinju, TWC, terasu, TV, AC. Apartmani imaju jednu spavaću sobu sa dva do tri ležaja i odvojen kuhinjski deo u kom su dva do tri ležaja. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.
Vila Marija
Vila Marija se nalazi u mirnom delu Stavrosa. Od plaže je udaljena 300 m, a od centra grada 150m.  Poseduje 1/3, 1/4, 1/5 i 1/6 duplekse, koji se nalaze na I i II spratu. Svi dupleksi su prostrani, sa po dve spavaćesobe, kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijom, kupatilom, TV, AC, terasom na koju se izlazi iz svake prostorije. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

 

VAŽNO:
U apartmane ili studie se ulazi posle 14:00 h a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu . Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio,a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK, I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

 

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana  pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL i YUTA-e,licenca br.OTP 23/2010 od 30.01.2010.


Za kilometar ispred svih...
LUI TRAVEL

Vremenska prognoza

BANERI

Kontakt info:

Turistička agencija LUI TRAVEL
Broj telefona: 011/26-20-530 i 011/26-23-152
Faks: 011/26-21-131
E-pošta: luitravel@gmail.com

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak:
OD 09:00 DO 20:00
Subota:
OD 09:00 DO 20:00

NAPOMENA:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.
AUŽURIRANJE SAJTA SE OBAVLJA U SKLADU SA MOGUĆNOSTIMA LJUDI KOJI RADE NA SAJTU.
Hvala na razumevanju.