Lui Travel

Članci

NOVA GODINA U BEČU

5 dana / 2 noćenja      165


Paket aranžman: prevoz + hotel 3* ( 2 noćenja sa doručkom ) + panoramsko razgledanje


1. dan 30.12.2013. BEOGRAD
Polazak grupe sa parkinga Sava Centra (savska strana)  oko 22:00 časa. Vožnja preko Novog Sada i Subotice. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.

2. dan 31.12.2013. OUTLET PARNDORF - BEČ
Ulazak u Austriju u prepodnevnim časovima. Usputno svraćanje do tržnog centra Parndorf. Slobodno vreme za kupovinu u radnjama napoznatijih svetskih robnih marki ( ženska, muška i dečija garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka…). Nastavak putovanja prema Beču. Po dolasku obilazak i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča : Ring bulevar, Belvedere, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Opera, Burg teatar, katedrala Svetog Stefana…  Po završetku obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Individualni odlazak na doček NOVE GODINE. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan 01.11.2014. BEČ – DUNAVSKI TORANJ
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja. Fakultativna poseta Dunavskom tornju odakle se pruža nezaboravna panorama Beča i Dunava. Mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na večeru. Noćenje.

4. dan 02.01.2014. BEČ – DVORAC ŠENBRUN
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individulno razgledanje grada, posetu brojnih muzeja... Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Obilazak i šetnja prelepim parkom dvorca. Odlazak u ulicu Mariahilferstrasse i slobodno vreme za kupovinu. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Srbiju uz kraće pauze radi odmora.
5. dan 03.01.2014. BEOGRAD
Planirano vreme za dolazak u Srbiju na mesto polaska u ranim prepodnevnim časovima ( u zavisnosti od uslova na putu i na graničnim prelazima).

 

CENA ARANŽMANA : 165 €


ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz turističkim autobusom ( TV i video,klima,WC ) prevoznika „LUI TRAVEL“
- Smeštaj u Beču u hotelu sa 3***  u 1/2  sobama
- 2 noćenja sa doručkom ( doručak – švedski sto )
- Panoramsko razgledanje grada
- Usluge pratioca grupe
- Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Ulaznice i fakultativne posete
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove
Cene fakultativnih izleta po osobi (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
* Dunavski toranj  - 10 €
* Večera u restoranu – 25€
* Dvorac Šenbrun  - 25 €


Napomene u vezi fakultativnih izleta:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI PLAĆANJA:
- plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu HYPO ALPE ADRIA BANKE za efektivu  na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA :
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak  u celosti najkasnije 7 dana pre polaska na  put
- čekovima građana u dve mesečne rate bez uvećanja cene aranžmana
Mogućnost plaćanja platnim ili debitnim  karticama i putem administrativne zabrane

VAŽNO : Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima informišu o uslovima ulaska u zemlje EU
( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje i dr.) na sajtu Delegacije EU u Srbiji http://www.europa.rs/
Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

NAPOMENA : Prijave i uplate za fakultativne obilaske  vrše se na licu mesta, u Beču, kod pratioca grupe. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom kao i izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Hotel 3*** po lokalnoj kategorizaciji - Hotel se nalazi na periferiji grada. Sobe su  dvokrevetne, sa TWC-om i TV-om.                                                                                                           

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA
uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije LUI TRAVEL  ( YUTA standard), licenca broj  OTP 23/2010
Napomena: organizator putovanja zadržava pravo da otkaže putovanje u slučaju nedovoljnog broja putnika najkasnije 5 dana pre polaska, kao i da promeni cenu ukoliko nastanu promene na monetarnom tržištu.
Program broj 31/2013 od  05.11.2013.

 

Za kilometar ispred svih
LUI TRAVEL

Lui Travel © Izaberisajt. All rights reserv

Top Desktop version