Lui Travel

Članci

Tasos

 

pdf-iconPreuzmite cenovnik word_iconPreuzmite cenovnik rezervacija

TASOS  je  najsevernije i najzelenije Grčko ostrvo. Zelenilo, četinarske šume koje se pružaju do samih plaža, blaga klima, brojne peščane plaže, uzbudljive i sveže noći ispunjene muzikom i zabavom, ljubazni i uvek nasmejani domaćini - osnovne su karakteristike Tasosa. Glavni grad i glavni turistički centar ostrva je Limenas - grad sa 3.500 stanovnika i lukom koja je osim Prinosa druga po značaju za ovo ostrvo.

POTOS se nalazi na jugozapadnom delu ostrva, 3.5 km od Limenarije. Simpatičan gradić, koji ima ribarsku luku i prelepu peščanu plažu, danas je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta. Veliki broj kafića i taverni , koji se nalaze uz samu plažu, pružaju izuzetnu zabavu i provod u dnevnim i večernjim satima. I pored modernih restorana, barova, prodavnica, zadržao je svoj šarm tradicionalnog grčkog mesta.

Vila Tula
Vila Tula je dvospratna vila i nalazi se na šetalištu u centru Potosa, oko 30 m od plaže. Vila ima 1/2, 1/3 i 1/4 studija, kao i  1/4 i 1/5 duplekse na dva nivoa. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo ( TWC ), terasu, TV i AC. Dupleksi na dva nivoa imaju dve spavaće sobe povezane kružnim stepenicama, opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC ), TV, AC  i terasu. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Ana
Vila Ana se nalazi u mirnom delu Potosa na oko 50 m od magistralnog puta i na oko 200 m od gradske plaže. Vila poseduje 1/2 studija sa mogućnošću pomoćnog ležaja i 1/3  i 1/4 apartmane. Sve smeštajne jedinice su raspoređene na prvom spratu. Svaki studio u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), terasu, TV, AC. Apartman ima spavaću sobu ( sa dva do tri ležaja ) odvojenu od kuhinjskog dela gde se nalazi jedan ili dva ležaja. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Vila poseduje sopstveni parking. U dvorištu vile nalazi se roštilj i baštenska garnitura za sedenje i uživanje.

 

VAŽNO:
U apartmane ili studie se ulazi posle 14:00 h a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu . Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio,a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK, I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana  pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL i YUTA-e,licenca br.OTP 23/2010 od 30.01.2010.

 

Za kilometar ispred svih...
LUI TRAVEL


PONUDE ZA LETO 2015

 

Lui Travel već od decembra nudi program “Grčka Leto 2015“. Za sve naše verne klijente i ove godine Lui Travel je pripremio najlepše apartmane koje će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih korisnika. Grčka 2015 i još jedno prijatno letovanje predstoji, a u našoj ponudi su: Tasos, Evia, Halkidiki, Paralija (Paralia), Leptokarija (Leptokaria), Olympic Beach, Stavros, Lefkada

 


 

» LETO 2015 leto 2015 leto 2015 grcka grcka
2015
 
letovanje grcka leto 2015 grcka last minute ponude letovanje 2015 jeftino letovanje grcka
letovanje grcka leto grcka 2015 letovanje u grckoj grcka letovanje

 

Metatags: STAVROSTASOSLEPTOKARIAPARALIAOLYMPIC BEACHEVIAHALKIDIKI, LEFKADA, KUŠADASI

 

Lui Travel © Izaberisajt. All rights reserv

Top Desktop version