Lui Travel

Članci

Tasos

 

  pdf-iconPreuzmite cenovnik word_iconPreuzmite cenovnik  

TASOS je  najsevernije i najzelenije Grčko ostrvo. Zelenilo, četinarske šume koje se pružaju do samih plaža, blaga klima, brojne peščane plaže, uzbudljive i sveže noći ispunjene muzikom i zabavom, ljubazni i uvek nasmejani domaćini - osnovne su karakteristike Tasosa. Glavni grad i glavni turistički centar ostrva je Limenas - grad sa 3.500 stanovnika i lukom koja je osim Prinosa druga po značaju za ovo ostrvo.

 

LIMENARIA je drugi po veličini grad na ostrvu, ujedno i najjužniji grad ostrva, udaljen oko 45 km od Limenasa. Okružen zelenilom i  predivnim plažama koje sunce obasjava duže nego ostala mesta na ostrvu,ovaj gradić omogućava prelep odmor uz puno zabave.

 

POTOS se nalazi na jugozapadnom delu ostrva, 3.5 km od Limenarije. Simpatičan gradić, koji ima ribarsku luku i prelepu peščanu plažu, danas je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta. Veliki broj kafića i taverni , koji se nalaze uz samu plažu, pružaju izuzetnu zabavu i provod u dnevnim i večernjim satima. I pored modernih restorana, barova, prodavnica, zadržao je svoj šarm tradicionalnog grčkog mesta.

 

Vila Sotiria

Vila Sotiria se nalazi na samo 70 m od plaže u Limenariji, na Tasosu. Od centra je udaljena oko 150 m i u svom sastavu ima dečije igralište, roštilj i parking. Poseduje dvokrevetna i trokrevetna studija raspoređena na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC ), terasu, TV i AC. Korišćenje klima urađaja se doplaćuje na licu mesta. Vila ima  Wi - Fi.

Vila Tula

Vila Tula je dvospratna vila i nalazi se na šetalištu u centru Potosa, 30 m od plaže. Vila ima 1/2 i 1/3 studija ,kao i  1/4 i 1/5 duplekse na dva nivoa. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo ( TWC ), terasu , TV i AC. Dupleksi na dva nivoa imaju dve spavaće sobe povezane kružnim stepenicama, opremljenu mini kuhinju, kupatilo ( TWC ), TV,  AC  i terasu. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

Vila Ana

Vila Ana se nalazi u mirnom delu Potosa na oko 50 m od magistralnog puta i na oko 200 m od gradske plaže. Vila poseduje 1/2 ,1/3 studija i 1/4 apartman, rasopređene na prvom spratu. Svaki studio i apartman u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), terasu, TV, AC. Apartman ima spavaću sobu ( sa dva do tri leđaja ) odvojenu od kuhinjskog dela gde se nalazi jedan ili dva ležaja. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Vila poseduje sopstveni parking. U dvorištu vile nalazi se roštilj i baštenska garnitura za sedenje i uživanje.

 

VAŽNO:
U apartmane ili studie se ulazi posle 14:00 h a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu . Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio,a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK, I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana  pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije LUI TRAVEL i YUTA-e,licenca br.OTP 23/2010 od 30.01.2010.

 

Za kilometar ispred svih...
LUI TRAVEL